AQHA Youth World Cup 2020

Povabilo k sodelovanju na AQHYA svetovnem mladinskem prvenstvu 2020 / AQHA Youth World Cup 2020

Gre za izobraževalni in hkrati tekmovalni dogodek za mlade člane AQHA-ja po vsem svetu. Mednarodni dogodek je organiziran vsako drugo leto, vsakič v drugi državi. 

Naslednje leto mladinsko svetovno prvenstvo poteka od:

3-12.7.2020  v  Kronenbergu, Nizozemska.  

Člani vsake države med seboj tekmujejo v 8 različnih disciplinah. Cilj prvenstva je prikazati znanja in veščine pridobljene v prijaznem tekmovalnem in izobraževalnem okolju.

 

Osnovni pogoji:

 

Zaenkrat odpiramo prijave za vse zainteresirane, ki izpolnjujejo zgoraj omenjene osnovne pogoje.

 

Pogoj za pristop k ekipi je dosledno sodelovanje na skupnih treningih, ki bodo predvidoma na različnih lokacijah in različnih konjih. Treninge bo vodila trenerska ekipa, ki bo oblikovana za ta namen. Treningi bodo organizirani ob vikendih in prostih dneh pouka.

 

Sestanek za vse zainteresirane bo v TOREK 5.11.2019 ob 19h v Gasilnem domu Rova, Žiška cesta 101235 Radomlje, kjer se bomo pogovorili o detajlih. V primeru več prijavljenih, kot je kvota za prvenstvo, se bomo na sestanku dogovorili o kriterijih izbire ekipe.

 

Podrobnosti tekmovanja:

Ekipa mora šteti minimalno dva člana, maksimalno pa 5, plus ekipni manager oz trener. Tekmuje se s konji, ki jih priskrbi država gostiteljica, vsaka ekipa dobi tam tudi trenerja, ki dela z ekipo skozi celoten dogodek. Vsaka ekipa dobi naključno izžrebane 4 konje in pogoj je, da so vsi konji odjahani na tekmovanju. Odjahane morajo biti VSE discipline za katere je izžreban konj. Prav tako morajo štartati vsi prijavljeni tekmovalci.

Discipline: 

Po razlagi organizatorjev je to predvsem izjemen dogodek za otroke, kjer sami rezultati tekmovanja niti ne štejejo toliko, kot nabrane izkušnje, nova poznanstva in znanja. 

 

Prijave zbiramo do 20.10.2019  na email katja.zrimsek@siqha.si ali info@siqha.si