ŽIVI ZAZNAMKI

SIQHA

Slovensko združenje quarter konja

Se pripravljate na rejsko razstavo?

Mi pa za vas pripravljamo prav posebno brezplačno delavnico, ki je namenjena vsem, ki si želite sebe in svojega konja predstaviti v najlepši luči.

Delavnica bo potekala v soboto, 30.9. ob 10 uri

v poslopju Cirius Kamnik, Novi trg 43a, Kamnik

Z nami bosta svoje izkušnje delila naša aktivna člana Janez Kastelic (JK Paint Horses) in Marko Vašcer (Vascer quarter horses), ki imata vrsto let izkušenj s treningom in razstavljanjem konj, pohvalita pa se lahko tudi z izredno lepimi rezultati.

Pomoč pri vodenju jima bosta nudila njuna konja, ki sta pripravljena in naučena za rejsko razstavo – kako dobro, pa boste lahko tudi sami preizkusili, seveda pod vodstvom Janeza in Marka! Tako boste videli kje so vaše šibke točke, doma pa boste lahko vse preizkusili s svojim konjem!

Na delavnici se bomo pogovarjali o sami rejski razstavi – kaj je rejska razstava? Zakaj je pomembna? Kaj se tam sploh ocenjuje?

Podrobno bomo pogledali kako se konja pripravi na razstavo, kako se ga tam pravilno postavi in kaj sodnik vse ocenjuje in upošteva. Seveda smo pomemben del para tudi mi, zato več tudi o našem izgledu in naši postavitvi med samim razstavljanjem.

Člana bosta z vami delila kako konja pripravita ona dva – fizično, psihično, kako ga trenirata in kako ga predstavljata na sami razstavi. Zagotovo ima vsak od njiju kakšen nasvet, ki ga ne moremo zaslediti v knjigah!

Na koncu bo čas za vaša vprašanja!

Delavnica je namenjena vsem, ki želijo svoje konje pokazati na raznih razstavah ali prireditvah, saj vam lahko prinese kakšno točko več pri oceni. Namenjena pa je tudi vsem, ki si želijo izboljšati samo vodenje in odnos s konjem.

Veselimo se vašega obiska!