ŽIVI ZAZNAMKI

SIQHA

Slovensko združenje quarter konja

Delavnica bo potekala 22.7.2017 na Gradu Prestranek, s pričetkom ob 9. uri. Vodil jo bo Gal Grahelj, ki ima dolgoletne izkušnje s področja treningov konj in tekmovanj. Radi bi vam pomagali pri pripravi vas in vašega konja na letošnjo tekmovalno sezono, ki se je že dobro začela. Na delavnici se bomo naučili kaj in predvsem kako pripraviti konja na tekmo in kako se lotimo popravljanja napak, ki smo jih naredili na tekmi, ter si pogledali kako se spopasti s prehitrim, prelenim ali živčnim konjem na tekmovanju.

Naučili se bomo koordinacije v maneži, ter kako pomembna sta ritem in prehodi pri sami izvedbi določenega vzorca. Vsak udeleženec bo tudi odjahal vzorec, podoben tistim, ki se pojavljajo na vestern tekmovanjih. Pozornost bomo namenili tudi opremi, ki je na tekmah dovoljena oz. prepovedana.Poleg praktičnega dela s konji bo seveda tudi čas za vaša vprašanja.

Če vas omenjeno področje zanima, se želite preizkusiti na tekmovanjih ali pa se želite naučiti česa novega, je delavnica edinstvena priložnost za vas in vašega konja. Prijave sprejemamo na e-mail naslov: izobrazevanje@siqha.si (najkasneje do 19.7.2017). Delavnica bo izpeljana le ob zadostnem številu prijavljenih konj! Konja mora nujno spremljati ID z neg. IAK!

Delavnica je namenjena vsem, ki jih zanimajo različne tekmovalne discipline, vsem, ki se želijo naučiti nekaj novega ali pa svoje znanje le še poglobiti. Vljudno vabljeni vsi jahači tako angleškega kot western jahanja, ljubitelji konj, terenski jahači in lastniki konj.

 

Cena za udeležbo na delavnici s konjem:

 50€ člani SIQHA (v ceno je vključen tudi boks),

 60€ nečlani SIQHA (v ceno je vključen tudi boks).

Cena za poslušalce- gledalce:

 15€ člani SIQHA,

 25€ nečlani SIQHA.

 

Vljudno vabljeni!

SS za izobraževanje

About Us

SIQHA je od maja 2009 AQHA International Affiliate – uradno mednarodno priznana podružnica AQHA. Od januarja 2012 je SIQHA članica Federation of European Quarter Horse Associations, FEQHA. Od 27. 6. 2013 imamo status PRIZNANE REJSKE ORGANIZACIJE v R Sloveniji!

Recent Comments